Home / Windows / Program de descărcat muzică gratis pe laptop sau PC
Cel mai bun program de descarcat muzica gratis pe calculator sau laptop Windows
Alege cel mai bun program de descărcat muzică gratis pe laptop sau computer.

Program de descărcat muzică gratis pe laptop sau PC

Vrei să asculți muzică, dar nu ai nici o melodie salvată pe calculator? Vrei să știi cum se descarcă muzică nouă gratis, dar crezi că este foarte complicat? Iată câteva programe de descărcat muzică MP3 gratis pe calculator sau laptop Windows, care permit download-ul melodiilor rapid și simplu de pe internet.

Songr

Songr, adesea socotit de foarte mulți utilizatori drept cel mai bun program de descărcat muzică gratis, este un software disponibil doar pentru Windows care permite ascultarea și download-ul melodiilor în format MP3 de pe internet.

Programul se prezintă cu o interfață grafică foarte simplă și ușor de folosit. Ca să descărcați muzică cu Songr trebuie doar să tastați titlul melodiei sau numele autorului în bara de căutare și apăsați ENTER pe tastatura calculatorului.

În câteva momente programul va realiza o listă cu toate melodiile găsite pe diferitele site-uri de streaming de muzică, apoi trebuie doar să alegeți melodiile dorite și să le descărcați pe calculator.

Lista de melodii se poate organiza în funcție de durată, bitrate, motor de căutare, astfel reușiți să găsiți mai rapid ceea ce căutați.

Melodiile se pot asculta în streaming cu playerul vostru preferat înainte de download ca să fiți siguri că melodia este de calitate.

Songr este un software gratuit, disponibil doar pentru sistemele de operare Windows. Download Songr de aici.

MP3jam

MP3jam este unul dintre cele mai bune programe de descărcat muzică gratis. Mai precis, este un motor de căutare de melodii, care pot fi ascultate în streaming sau descărcate direct pe computer sau laptop.

Interfața grafică este simplă, astfel programul este foarte ușor de folosit chiar și de către utilizatorii începători.

Ca să căutați melodiile preferate trebuie doar să scrieți titlul sau numele autorului în câmpul de căutare și să faceți click pe ”Search”. Imediat programul va crea o listă cu melodiile găsite pe cele mai bune site-uri de muzică online.

Melodia se poate asculta înainte de descărcare, în acest mod sunteți siguri de calitate și că este într-adevăr melodia dorită.

MP3jam este un software gratuit, dar în versiunea de bază permite descărcarea a numai 3 melodii într-un anumit interval de timp (o melodie la 5 minute). Ca să eliminați acestă limită trebuie să cumpărați versiunea contra cost, dar dacă nu vă grăbiți, nu ar trebui să fie o problemă prea mare acestă limită. Download MP3jam de aici.

Lacey (Free Music Downloader)

Pentru a descărca muzică gratis și repede pe laptop sau computer puteți să folosiți și programul Lacey. Este vorba de un un software care permite download-ul melodiilor de pe principalele servicii web de streaming muzical, cum ar fi Plesnik, SoundCloud, QQMusic, VK, MixCloud și multe altele.

Folosirea acestui software este simplă și ușoară, în spațiul de căutare scrieți numele artistului sau a melodiei, apoi cu un simplu click pe ”Search” programul începe căutarea.

Pentru fiecare rezultat găsit o să vedeți numele cântărețului, titlul, durata, formatul melodiei (MP3, M4A, etc. ) și bitrate-ul (un bitrate mai mare corespunde unei calități mai mare).

Ca să descărcați o melodie faceți dublu click pe titlul dorit. Download-ul este foarte rapid, în câteva secunde (depinde și de dimensiune) o să aveți melodia salvată pe PC. Lacey suportă până la 10 download-uri simultane.

Programul Lacey este portabil, deci nu se instalează pe calculator. Trebuie doar să extrageți fișierul Lacey.exe undeva pe calculator din arhiva pe care o descărcați de pe site-ul oficial, apoi, ca să rulați programul, faceți dublu click pe Lacey.exe.

Acest software este compatibil cu orice sistem de operare Windows. Download Lacey Free Music Downloader de aici.

Music2pc

Music2pc este un alt program gratuit și bun cu care puteți să găsiți și să descărcați melodii MP3 de pe internet. Acest software de download muzică gratis pune la dispoziție o bază de date cu peste 100 de milioane de melodii.

Folosirea este la fel de simplă ca la programele mai sus descrise: introduceți numele artistului sau numele melodiei în bara de căutare și faceți click pe ”Search”.

Imediat programul începe să caute pe internet și va realiza o listă cu melodiile găsite. Ca să le descărcați pe calculator trebuie doar să faceți click pe butonul ”Download”, care se găsește lângă fiecare titlu.

Înainte de download, melodia se poate asculta, în acest mod vă dați seama dacă este de calitate și este într-adevăr ceea ce ați căutat.

Programul music2pc este compatibil doar cu sistemul de operare Windows. Download music2pc de aici.

FrostWire

Cine dorește să descarce muzică MP3 gratis de pe internet, poate să încerce programul FrostWire, un client torrent care permite download-ul melodiilor din rețeaua BitTorrent sau de pe diferite servicii de streaming de muzică.

Cum se descarcă muzică gratis cu FrostWire? Utilizarea este foarte simplă: tastați titlul unei melodii sau numele autorului în spațiul de căutare din stânga sus și apăsați pe pictograma de căutare sau apăsați pe enter pe tastatura calculatorului. Imediat FrostWire va alcătui o listă cu toate rezultatele găsite.

Lângă fiecare rezultat aveți două pictograme, pentru redare și pentru download, astfel puteți să ascultați mai întâi melodia și dacă este ceea ce ați căutat apoi o puteți descărca.

Viteza de descărcare este mare, dar depinde și de sursă sau de dimensiunea fișierului. Progresul download-ului îl puteți urmării în panoul ”Transferuri”.

Pe lângă faptul că puteți să căutați și să descărcați muzică direct din interfața programului, cu FrostWire puteți să descărcați orice alt fișier .torrent sau magnet link din rețeaua BitTorrent. Foarte bun, merită încercat. Pentru download FrostWire faceți click aici.

Site-uri de descărcat muzică gratis

Pe internet sunt numeroase site-uri web de unde se poate descărca muzică gratis, dar doar următoarele site-uri sunt și legale:

Jamendo: oferă posibilitatea să descărcați muzică gratis cu licența ”Creative Commons”. Cu Jamendo puteți vizualiza cele mai populare melodii, cele mai descărcate, cele mai ascultate, ultimele melodii apărute, puteți face o căutare după artist, sau puteți asculta pur și simplu unul din numeroasele canale radio care sunt prezente. În plus, este oferită și aplicația oficială pentru platformele Android, iOS și Windows.

NoiseTrade: oferă mii de albume pe care le puteți descărca în mod legal și complet gratuit. Cu toate acestea, pentru fiecare album pe care doriți să-l descărcați, trebuie să introduceți o adresă de e-mail validă și un cod poștal adecvat. În acest fel, veți putea primi prin e-mail un cod pentru a descărca fișierul care vă interesează.

Free Music Archive: este un alt site care oferă posibilitatea de a descărca orice fel de muzică gratuit și legal. Cu toate acestea, dacă vă înregistrați pe site, puteți crea o colecție personală și puteți interacționa cu alți utilizatori înscriși.

Dacă doriți să descărcați muzică direct pe telefonul mobil Android puteți să folosiți o aplicație de descărcat muzică gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *