Home / Windows / Programe de făcut video din poze cu muzică și efecte speciale gratis
Aici gasești cele mai bune și mai simple programe de făcut video din poze cu muzică, scris si efecte speciale gratis, pe care le puteți folosi pentru a creea un filmuleț frumos cu poze și muzică de fundal, care apoi îl puteți distribui pe YouTube sau Facebook.

Programe de făcut video din poze cu muzică și efecte speciale gratis

Ați făcut o mulțime de fotografii și acum doriți să creați un videoclip frumos, cu efecte de tranziție și muzică de fundal? Puteți să faceți acest lucru foarte simplu. Pe internet, sunt multe programe de făcut video din poze pe care le puteți descărca gratuit și pot fi utilizate imediat, pentru că sunt foarte simplu de folosit.

În mod evident, pentru a creea un videoclip frumos, este esențial să aveți, de asemenea, o bună doză de imaginație și creativitate.

Haideți să descoperiți ce programe gratis de făcut video cu poze si muzică puteți să folosiți.

Programe de făcut video din poze cu muzică pentru Windows

Următoarele programe sunt pentru utilizatorii de calculatoare cu Windows.

1. Windows Movie Maker

Dacă aveți un PC Windows, pentru a crea videoclipuri cu poze cel mai simplu program este Windows Movie Maker. Acest program gratuit vă permite să editați, să tăiați și să aplicați efecte speciale tuturor formatelor principale de fișiere video. Deși scopul său principal este de a edita rapid și simplu videoclipuri acest software poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea videoclipuri cu fotografii și muzică de fundal.

Utilizarea programului Windows Movie Maker pentru a face video frumoase cu poze si muzică este foarte ușor. Trageți doar imaginile care vor fi folosite în film în fereastra principală a programului și adăugați toate efectele de tranziție și melodiile dorite. Rezultatul final poate fi salvat pe PC sau trimis online direct pe Facebook și pe YouTube.

Windows Live Movie Maker este numai pentru Windows și este gratuit. Software-ul face parte din pachetul Windows Essentials, dar ca să-l folositi, nu este necesar să instalați toate celelalte programe propuse. Din nefericire, suita nu mai este oficial susținută de Microsoft și ca să descărcați programul trebuie să accesați alte site-uri. În prezent, pentru a descărca Windows Live Movie Maker (în engleză) puteți să faceți clic aici.

2. DVD Slideshow GUI

Un alt program de făcut video din poze cu muzică gratuit și simplu de folosit pentru Windows este DVD Slideshow GUI. După cum puteți ghici cu ușurință din denumire este un software care vă permite să creați video din fotografii in format DVD.

Programul este foarte ușor de utilizat și suportă aproape toate formatele de fișiere media. Vă permite să creați prezentări și videoclipuri spectaculoase bogate în efecte de tranziție, muzică de fundal și scris personalizat.

Pentru a descărca DVD Slideshow GUI pe computer, faceți clic aici.

3. PhotoFilmStrip

PhotoFilmStrip este un program mic care vă permite să creați video di poze cu muzica, obținând prezentări spectaculoase cu muzică de fundal, text și efecte de tranziție care pot fi apoi salvate pe computer in format Video CD, Super-Video CD, DVD și video de înaltă calitate.

Pentru a folosi acest program gratuit, doar câteva clicuri sunt suficiente. Datorită interfeței de utilizator simple și clare, chiar și utilizatorii mai puțin experimentați nu vor avea probleme la folosirea acestuia.

PhotoFilmStrip este un program gratuit și este disponibil doar pentru Windows. Pentru a descărca PhotoFilmStrip pe computerul dvs., faceți clic aici.

4. Openshot

Openshot este un program de editat video gratuit care printre multele opțiuni disponibile, pune la dispoziție și opțiunea de a crea un videoclip din poze cu muzică, text și efecte speciale de tranziție.

Interfața programului este foarte intuitivă și ușor de înțeles.

Chiar dacă este gratis, acest software se ridică aproape la nivelul celor profesionale. Merită să-l încercați macar o data.

Openshot este disponibil pentru mai multe sisteme de operare, Windows, Mac OS și Linux. Ca să-l descărcați faceți click aici.

5. ffDiaporama

ffDiaporama este un program open source care vă permite să realizați rapid și ușor filmulțe din poze cu muzică, scris și efecte speciale.

Acest program este un pic asemanător cu Windows Live Movie Maker în ceea ce priveste modul de funcționare. Trebuie să importați pozele, eventuale videoclipuri și muzica, apoi puteți să alegeți ordinea de apariție, să adăugați diferite efecte speciale, scris și efecte de tranziție.

Filmulețul se poate salva în diferite formate pentru telefoane, în flash sau Divx (AVI sau MKV).

ffDiaporama este disponibil pentru Windows și Linux. Ca să-l descărcați faceți click aici.

Programe de făcut video cu poze și muzică pentru MacOS

Folosești un Mac? Nici o problemă, puteți să vă bazați pe o gamă largă de programe pentru a crea videoclipuri cu poze și muzică, dintre care multe sunt gratuite și chiar incluse “standard” în computer.

Photos

Dacă aveți un Mac, puteți apela la programul Photos pentru a crea filmulețe cu pozele voastre. Acest program este programul implicit din MacOS pentru gestionarea fotografiilor. Programul are o interfață de utilizator modernă și foarte ușor de înțeles și oferă utilizatorilor numeroase funcții pentru a crea videoclipuri frumoase. Pentru fiecare videoclip cu poze se poate adăuga muzică de fundal, scris și puteți alege o temă cu efecte de tranziție din cele disponibile.

Pentru a începe crearea unui video din poze cu muzică este suficient să apăsați pe butonul + localizat în partea din dreapta sus a ecranului aplicației și selectați elementele care urmează să fie adăugate. Apoi puteți exporta prezentarea creată pe hard diskul Mac sau o puteți trimite direct în iTunes.

Photos este o aplicație care este încorporată în sistemul de operare MacOS, este compatibilă numai și exclusiv cu MacOS și este total gratuită. Puteți găsi Photos direct pe Mac, accesând dosarul Aplicații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *