Home / Android / Avira Antivirus Security: o aplicație de securitate completă
Avira antivirus android gratis

Avira Antivirus Security: o aplicație de securitate completă

O altă aplicație de securitate completă, capabilă să vă protejeze telefonul sau tableta de malware este Avira Antivirus Security.

Avira oferă o protecție în timp real, iar în ceea ce privește nivelul de protecție, în testele efectuate de specialiștii de la AV-Test a rezultat întotdeauna una dintre cele mai bune aplicații antivirus gratis.

Actualizările bazei de date cu semnăturile aplicațiilor malware se face zilnic, astfel antivirusul reușește să identifice și să blocheze rapid chiar și cele mai noi amenințări.

Scanarea sistemului este rapidă, dar bineînțeles depinde și de cantitatea de date prezentă pe telefon. După ce scanarea este finalizată, aplicația afișează rezultatele și dacă a detectat un malware îl puteți elimina rapid de pe telefon.

Pe lângă nivelul înalt de protecție, Avira mai oferă și unele opțiuni utile, cum ar fi blocarea aplicațiilor instalate pe telefon cu parolă, localizarea telefonului în cazul în care îl pierdeți, ștergerea datelor de pe telefon de la distanță în cazul în care vă este furat, activarea unei alarme sonore puternice, astfel găsiți telefonul rătăcit și vă permite să creați o listă neagră cu numerele de telefon care vă deranjează cu apeluri sau mesaje SMS nedorite.

În plus, Avira vă protejează și în timpul navigării pe internet, astfel vă avertizează dacă din greșeală ajungeți pe site-uri infectate sau pe site-uri phishing (adică site-uri web contrafăcute care încearcă să vă fure datele personale, parole, etc.).

O caracteristică foarte interesantă, care nu se prea găsește la celelalte aplicații de securitate, este protecția microfonului și a camerei, astfel blochează acele aplicații care încearcă să vă spioneze cu ajutorul microfonului și a camerei.

Avira Antivirus Security este o aplicație gratuită, dar în interfață afișează publicitate. Dacă doriți să eliminați publicitatea puteți să cumpărați versiunea PRO, astfel deblocați și alte opțiuni utile, dar oricum publicitatea nu este deranjantă sau invazivă.

Ca să instalați aplicația Avira Antivirus Security pe dispozitivul vostru Android apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *