Home / Android / Aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android
Top cele mai bune aplicații de descarcat muzica gratis direct pe telefon Android.
Alege cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis pe telefon Android.

Aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android

Vrei să asculți muzică pe telefon dar nu ai nici o melodie salvată și nu știi cum se descarcă muzică MP3 gratis direct pe telefon Android? În acest articol găsești cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis pentru Android, astfel poți să salvezi melodiile preferate pe telefon și să le asculți ori de câte ori vrei, chiar dacă nu ești conectat la internet.

TorrDroid: una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică MP3

Prima aplicație de descărcat muzică gratis din acestă listă este TorrDroid, un client torrent, care datorită motorului de căutare integrat permite căutarea și downloadul fișierelor din rețeaua BitTorrent direct din interfață.

Utilizarea aplicației este extrem de simplă: trebuie dar să scrieți titlul melodiei sau numele autorului în câmpul de căutare, să alegeți tipul de fișier (pentru muzică trebuie să alegeți audio) și porniți căutarea cu o simplă apăsare pe ”SEARCH”.

În câteva secunde aplicația o să listeze tot ce a găsit și ca să descărcați melodia trebuie doar să apăsați pe săgeata orientată spre jos care se găsește lângă fiecare rezultat.

TorrDroid permite să descărcați mai multe fișiere simultan, iar viteza de descărcare este bună, dar bineînțeles viteza depinde și de popularitatea torrentului, adică de seeders/peer care pun la dispoziție fișierul.

Interfața grafică este foarte frumoasă și ușor de înțeles, astfel, chiar și cine nu a mai descărcat niciodată torrente nu o să întâmpine dificultăți. Ca să instalați TorrDroid de pe Google Play apăsați aici.

FrostWire: o aplicație de descărcat muzică gratis simplu de folosit

Una dintre cele mai bune aplicații de descărcat muzică gratis direct pe telefon este FrostWire, care permite să descărcați repede melodii de pe rețeaua BitTorrent și de pe unele servicii de streaming online, cum ar fi archive.org.

Interfața aplicației este foarte intuitivă și simplă, imediat se înțelege cum funcționează. Cum se descarcă muzică MP3 cu FrostWire? Foarte simplu! Scrieți în câmpul de căutare titlul unei melodii sau numele artistului și porniți căutarea apăsând pe pictograma de căutare (cea cu lupă).

Așteptați câteva secunde până când aplicația creează lista  cu tot ce a găsit, alegeți tipul de fișier pe care doriți să-l descărcați (audio, video, poze, etc.) și apăsați pe pictograma ”Download”, adică pe săgeata orientată spre jos care se găsește lângă fiecare rezultat.

Viteza de descărcare este mare, dar depinde și de unde descărcați melodiile de exemplu dacă alegeți să descărcați de pe archive.org viteza este foarte mare, dar dacă alegeți să descărcați melodii de pe rețeaua BitTorrent, viteza depinde de câți seeders/peer pun la dispoziție melodia.

Ca să instalați FrostWire pe telefonul vostru apăsați aici.

Download Mp3 Music, aplicație de descărcat muzică gratis legal

Acestă aplicație de descărcat muzică gratis este legală pentru că pune la dispoziție pentru download melodiile neacoperite de drepturi de autor din baza de date Outly Limited și Jamendo.

Muzica este împărțită pe genuri muzicale, de exemplu rock, rap, pop etc. Cu ajutorul motorului de căutare integrat puteți să căutați melodii în funcție de autor, titlul melodiei, album popularitate și așa mai departe.

Pentru instalare de pe Magazin Play apăsați aici.

Descarcă muzică gratis direct pe telefon Android cu TinyTunes

TinyTunes este, poate, cea mai bună aplicație de descărcat muzică gratis direct pe telefoane Android. Permite căutarea, ascultarea și download-ul melodiilor în format MP3 folosindu-se de unele servicii online de muzică.

Din păcate, aplicația nu este prezentă pe Magazinul Google Play, acest lucru înseamnă că trebuie să o descărcați de pe site-ul oficial al aplicației și să o instalați manual.

Ca să instalați aplicația TinyTunes pe telefon mai întâi trebuie să activați opțiunea Surse necunoscute, care vă permite să instalați aplicații și din alte surse, nu doar cele prezente pe Magazinul Google Play.

Ca să activați opțiunea Surse necunoscute accesați pe telefon Setări, apoi Securitate. Aici trebuie să vedeți opțiunea dezactivată, apăsați să o activați, acceptați că sunteți conștienți de riscuri apăsând pe OK și apoi vedeți opțiunea activată. Atenție: procedeul de activare Surse necunoscute poate fi diferit în funcție de versiunea Android.

În următorul pas trebuie să descărcați aplicația și să o instalați pe telefon, deci accesați cu browserul vostru preferat site-ul https://tinytunes.app/ și apăsați pe butonul Install situat în centru paginii.

După ce descărcarea aplicației este terminată, apăsați pe Deschideți, apoi apăsați OK și în fereastra ce se deschide apăsați pe Instalați. Așteptați câteva momente până se instalează aplicația.

Ca să descărcați muzică deschideți aplicația și o să vedeți câteva liste cu categorii sau topuri de melodii. Puteți să răsfoiți aceste categorii, astfel puteți să alegeți genul muzicii care vă place să ascultați sau puteți să căutați melodii folosind motorul de căutare al aplicației.

Ca să căutați o melodie sau un artist apăsați pe pictograma cu lupă, scrieți numele melodiei dorite și/sau numele artistului și în câteva momente aplicația creează o lista cu tot ce a găsit disponibil pe internet.

Selectați melodia dorită apoi apăsați pe pictograma Download, cea cu săgeata orientată în jos cu o linie dedesubt. Melodia se va descărca rapid, timpul descărcării depinde și de viteza conexiunii internet, apoi melodiile descărcate le găsiți în secțiunea BIBLIOTECA. Melodiile le puteți asculta apăsând pe butonul Play direct în aplicație sau cu playerul audio vostru preferat.

Înainte de descărcare puteți să ascultați melodia, astfel sunteți siguri că este de calitate și că este ceea ce doriți. Dacă alegeți să o ascultați mai întâi, lângă melodie apare scris stream, asta înseamnă că melodia nu este descărcată pe telefon și poate fi ascultată doar dacă sunteți conectați la internet. Ca să o descărcați o selectați și apoi apăsați pe butonul Download de sus.

Melodiile puse la dispoziție sunt foarte multe și de calitate, inclusiv muzică românească și muzică populară.

Aplicația are în interfață publicitate, dar nu este invazivă sau deranjantă.

În concluzie pot să spun că este aplicația ideală pentru cine dorește să descarce muzică gratis și repede direct pe telefon Android.

Descarcă muzică MP3 direct pe telefon cu Fildo

O altă foarte bună aplicație de descărcat muzică gratis direct pe telefon Android, foarte asemănătoare cu TinyTunes, este Fildo.

Interfața este frumoasă și intuitivă, astfel imediat se înțelege cum funcționează.

Din păcate, ca și TinyTunes, aplicația Fildo nu este prezentă pe Magazinul Play, deci trebuie să descărcați fișierul APK de pe site-ul oficial și ca să o puteți instala trebuie să aveți activată pe telefon opțiunea de instalare din ”Surse necunoscute”.

Ca să începeți să descărcați muzică cu Fildo mai întâi trebuie să descărcați și să instalați aplicația pe telefon sau tabletă, deci accesați cu browserul vostru preferat URL-ul https://fildo.net/android și apăsați pe ”Tap Here To Download”. Link-ul pentru download este pus destul de greu de observat între două bannere publicitare.

Ca să descărcați melodii cu Fildo puteți să navigați printre categorii sau să folosiți motorul de căutare inclus în aplicație. Din meniul de jos al aplicației alegeți ”Search” și scrieți numele melodiei dorite sau numele artistului. În câteva momente aplicația va crea o listă cu tot ce a găsit.

Când găsiți melodia dorită mai întâi o puteți asculta, astfel sunteți siguri că este ceea ce căutați și că este de calitate. Dacă este ceea ce vă interesează, ca să descărcați melodia apăsați pictograma cu cele 3 puncte și aveți opțiunea de descărcare. Puteți să descărcați doar o melodie pe rând sau tot albumul din care face parte.

Download-ul este foarte rapid, melodiile sunt de calitate bună (320 Kbps) și găsiți toate melodiile dorite, chiar și muzică românească ușoară, populară sau muzică de manele.

Dacă doriți puteți să încercați și un program de descărcat muzică pe PC.

One comment

  1. E buna aplicatia TinyTunes, dar prefer sa descarc muzica pe laptop mai intai si apoi s-o transfer pe telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *