Home / Windows / Programe de făcut colaj de poze gratis: iată care sunt cele mai bune
Download cel mai bun program de făcut colaj poze gratis pentru PC Windows.

Programe de făcut colaj de poze gratis: iată care sunt cele mai bune

Tocmai v-ați întors dintr-o vacanță frumoasă și căutați un sistem practic și, în același timp, elegant pentru a arăta prietenilor, rudelor și colegilor fotografiile frumoase pe care le-ați făcut? De ce nu încercați să faceți un colaj de poze frumos?

Folosind anumite programe gratuite, puteți crea rapid și ușor colaje foto, adică să uniți mai multe poze într-o singură imagine, care poate avea diferite forme sau fundaluri drăguțe. Apoi, acest colaj de poze îl puteți distribui foarte ușor pe Facebook, Instagram sau alte site-uri de socializare.

Mai jos găsiți o listă cu cele mai bune programe de făcut colaje foto gratis.

Collagerator

Este cel mai simplu program de făcut colaje de poze. Nu pune la dispoziție prea multe opțiuni, dar este foarte ușor de folosit. Chiar și persoanele care nu au mai folosit niciodată un astfel de program nu vor întâmpina greutăți la utilizare. În plus, este gratuit, fără publicitate și nu adaugă watermark pe compozițiile de imagini create.

Ca să creați un colaj de poze cu Collagerator, trebuie doar să alegeți fotografiile care doriți să compună colajul, le aranjați apoi așa cum doriți, alegeți o imagine de fundal și apoi din meniul din stânga sus faceți click pe ”Export”. Alegeți formatul imagine care doriți (JPG, PNG, BMP, TIF, etc.), dimensiunile și puteți să salvați colajul pe calculator.

Collagerator este disponibil pentru Windows și Mac, iar pentru download faceți click aici.

TweakNow PerfectFrame

Un alt program de făcut colaje foto, gratuit și simplu de folosit, este TweakNow PerfectFrame.

TweakNow PerfectFrame permite să creați compoziții fotografice frumoase combinând până la 10 imagini în aproximativ 100 de șabloane predefinite.

Interfața programului este simplă și ușor de înțeles, chiar dacă nu este tradusă în limba română. Opțiunile disponibile oferă o bună personalizare, permițând utilizatorilor să aleagă culorile de fond, marginile pozelor și multe altele. Pentru download click aici.

CollageIt

Cine caută un program gratuit ca să creeze colaje de poze poate să încerce CollageIt. Este un software compatibil cu Windows și MacOS foarte ușor de folosit, care vă permite cu doar câteva click-uri că realizați compoziții fotografice foarte frumoase.

După ce instalați și deschideți programul, CollageIt vă permite să alegeți forma colajului, după care trebuie să alegeți imaginile care trebuie incluse proiect, apoi cu puține click-uri puteți să personalizați compoziția.

Colajul astfel obținut se poate salva pe computer sau se poate distribui direct pe Facebook, alte site-uri de socializare sau E-Mail.

Ca să descărcați CollageIt faceți click aici.

Poate sunteți interesați și de aceste programe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *