Home / Android / Aplicații Android pentru muzică online: iată care sunt cele mai bune
Top cele mai bune aplicatii de muzica gratis pentru Android
Cele mai bune aplicații de muzică online pentru Android.

Aplicații Android pentru muzică online: iată care sunt cele mai bune

Sunteți pasionați de muzică și doriți să o ascultați și atunci când nu sunteți acasă? În acest articol vă prezint cele mai bune aplicații Android pentru muzică, astfel puteți să ascultați melodiile preferate pe telefon oriunde vă aflați. Toate aceste aplicații de muzică sunt gratis, dar au unele limite, de exemplu se poate asculta muzică doar când sunteți conectați la internet, melodiile nu se pot descărca pe telefon și între melodii sunt reclame de publicitate.

Ca să eliminați toate aceste limite sunt disponibile unele abonamente mai mult sau mai puțin convenabile. Haideți să vedem care sunt cele mai bune aplicații de muzică gratis pentru telefoane și tablete Android.

Spotify

Spotify, cea mai bună aplicație de muzică gratis online

Nu puteam să nu încep acestă listă cu cele mai bune aplicații de muzică decât cu Spotify, celebrul serviciu de streaming muzical utilizat de zeci de milioane de persoane din toată lumea.

Spotify este cea mai completă aplicație de muzică și caracteristica sa principală este prezența a mai multor liste de redare create de utilizatori și de dezvoltatorii aplicației.

O altă caracteristică foarte utilă este faptul că propune să ascultați muzică bazându-se pe melodiile ascultate, astfel aveți la dispoziție liste de redare zilnice și săptămânale (Daily Mix și Discover Weekly) în conformitate cu gusturile voastre muzicale.

Spotify este o aplicație care se poate descărca și instala gratis pe telefon, dar gratuit, permite să ascultați muzică doar online în modul ”shuffle”, adică la întâmplare. Practic, puteți să ascultați muzica ca la radio, doar dacă sunteți conectați la internet, fără să puteți sări peste melodiile care nu vă plac și cu întreruperi de publicitate.

Alternativ, vă puteți abona la Spotify Premium (4.99€/lună sau 59.88€/an cu o perioadă gratis de probă de 30 de zile), astfel puteți să alegeți care melodii doriți să ascultați, se elimină publicitatea și melodiile se pot descărca pe telefon ca să le ascultați și offline (atunci când nu sunteți conectați la internet).

Aplicația Spotify, în general, este deja preinstalată pe telefon. Dacă nu o aveți, puteți să o instalați de pe Google Play apăsând pe acest link.

Deezer Music

Deezer Music, aplicație pentru muzică telefon Android

O altă aplicație de muzică gratis, dar mai puțin cunoscută decât Spootiy, este Deezer Music, care permite să ascultați online numeroase liste de redare create de dezvoltatorii aplicației.

Foarte buni sunt algoritmii săi care propun să ascultați melodiile în streaming pe baza pieselor ascultate anterior și dacă acordați un vot melodiilor ascultate, algoritmul se va îmbunătății tot mai mult.

Aplicația Deezer Music în versiunea gratis impune unele limite, de exemplu se poate asculta doar muzică online în mod aleatoriu, iar între melodii sunt pauze de publicitate.

Deezer pune la dispoziție un abonament foarte avantajos la doar 0.99€/lună pentru primele 3 luni, apoi abonamentul costă 4.99€/lună. În acest mod se elimină limitele din versiunea gratis, astfel puteți să ascultați orice melodie doriți fără reclame de publicitate și puteți să descărcați melodiile pe telefon ca să le ascultați offline (fără internet).

Ca să instalați Deezer Music de pe Google Play apăsați pe acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *