Home / Android / Blocare ecran telefoane Android: iată care sunt cele mai bune aplicații
Top aplicații gratis de blocare ecran telefoane Android
Cele mai bune aplicații de blocare ecran cu parolă sau schemă Android.

Blocare ecran telefoane Android: iată care sunt cele mai bune aplicații

Android este unul dintre cele mai versatile sisteme de operare, practic se poate personaliza aproape totul, inclusiv setările de blocare ecran. În acest articol găsiți cele mai bune aplicații gratuite care vă permit să personalizați ecranul de blocare al telefonului Android, astfel puteți să-i schimbați aspectul și să adăugați noi funcții, făcându-l mai util și mai interactiv.

Înainte să aflați care sunt cele mai bune aplicații blocare ecran gratis, trebuie să nu uitați să dezactivați, în setările de securitate, blocarea implicită a ecranului Android, ca să nu aveți apoi un blocaj dublu incomod.

Next Lock Screen

Este una dintre cele mai bune aplicații de blocare ecran pentru telefoane Android, care pune la dispoziție numeroase informații utile și permite să economisiți timp cu rularea aplicațiilor preferate.

Este aplicația perfectă pentru cine este mereu grăbit pentru că se pot vedea imediat pe ecran, fără să deblocați telefonul, notificările mai importante în ceea ce privește mesajele primite, e-mail, evenimentele notate pe calendarul telefonului sau informații despre starea vremii.

În partea de jos apoi se văd pictogramele aplicațiilor preferate, astfel le puteți rula mai rapid.

O caracteristică utilă este faptul că se pot seta 3 seturi de aplicații preferate, astfel le puteți avea pe ecranul de blocare în funcție de locul unde vă găsiți.

Next Lock Screen vă permite să setați o deblocare personalizată cu un cod PIN, un cod model sau amprentă pe dispozitivele dotate cu cititor de amprente.

Ca să instalați Next Lock Screen de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

CM Locker Blocare Ecran

CM Locker, dezvoltată de aceeași companie care dezvoltă și una dintre cele mai bune aplicații antivirus pentru Android, este una dintre cele mai instalate aplicații gratis de blocare ecran, în prezent are peste 100 de milioane de instalări și o medie de 4,6 stele din 5 din peste 3 milioane de evaluări primite. Citind comentariile utilizatorilor este și una dintre cele mai bune.

Deblocarea ecranului se poate face cu un cod PIN, schemă sau amprentă pe dispozitivele compatibile.

CM Locker este mai mult orientată spre securitatea telefonului, astfel împiedicați persoanele neautorizate să vă spioneze telefonul, în plus, aplicația face și o poză celui care introduce greșit parola sau modelul, astfel vă dați seama imediat cine încercă să vă spioneze.

Ecranul de blocare poate fi personalizat cu numeroase stiluri și teme și puteți să adăugați aproape orice, în plus, puteți să răspundeți la mesajele de pe WhatsApp și Facebook fără să deblocați telefonul.

Ca să încercați aplicația CM Locker apăsați aici.

App Locker Master

Este o altă aplicație gratis de blocare ecran, care pe lângă faptul că vă permite să blocați telefonul (cu cod PIN, schemă sau amprentă) și să personalizați ecranul de blocare, vă permite și să blocați individual orice aplicație de pe dispozitiv. Este foarte utilă dacă împrumutați telefonul cuiva să telefoneze, astfel acea persoană are acces doar la aplicația de telefonat, nu și la celelalte.

App Locker Master pune la dispoziție numeroase teme ca să personalizați ecranul de blocare și ca și CM Locker, dacă cineva introduce parola greșită îi face o poză, astfel puteți să aflați ușor cine încercă să vă spioneze telefonul.

Ca să instalați App Locker Master apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *