Home / Android / Security Master (CM Security): antivirus gratuit pentru telefon Android
Security Master (CM Security): antivirus gratuit pentru telefon Android

Security Master (CM Security): antivirus gratuit pentru telefon Android

Security Master (CM Security) este un antivirus Android gratuit, cu un motor antimalware excelent, capabil să detecteze și să elimine orice virus sau malware de pe telefonul sau tableta Android.

Haideți să vedem care sunt principalele caracteristici oferite de acestă aplicație de securitate gratis.

Protecție bună împotriva virușilor

Security Master oferă două tipuri de analize antivirus: una pentru aplicații și sistem, iar cealaltă pentru conținutul cardului SD.

Primul tip de analiză este foarte rapid și durează doar câteva secunde. Analiza cardului SD, în schimb, poate dura mai mult sau mai puțin timp, în funcție de cantitatea de date care urmează să fie examinate.

Motorul antivirus al aplicației Security Master este foarte bun în ceea ce privește detectarea și eliminarea aplicațiilor cu malware. Odată ce analiza este finalizată, un raport va rezuma starea dispozitivului. Dacă este detectată o aplicație infectată cu malware, programul va afișa mai multe date despre aceasta, inclusiv data instalării, numele virusului detectat și tipul de acțiuni rău-intenționate care au fost efectuate de virus.

Din meniul de opțiuni puteți programa și automatiza scanările (o dată pe zi, odată pe săptămână sau odată pe lună). În plus, este posibil să creați o “listă de încredere” pentru a exclude din analiză aplicațiile considerate sigure, astfel timpul scanărilor este mai scurt.

Security Master oferă o protecție în timp real, astfel vă protejează în timpul navigării pe internet și blochează site-uri infectate sau de phishing. În plus, chiar și noile aplicații descărcate sunt examinate în timp real pentru a evita instalarea unei aplicații periculoase și mai pune la dispoziție un sistem de control al rețelelor Wi-Fi la care doriți să vă conectați.

Interfața aplicației arată o funcție de curățare pentru fișierele inutile. În realitate, este o legătură la aplicația Clean Master care, dacă este instalată, va începe o curățare a sistemului.

AppLock (blocarea aplicațiilor cu parolă)

O caracteristică interesantă a aplicației Security Master este blocarea aplicațiilor cu parolă. Nu este obișnuita funcție care doar împiedică accesul altor persoane la aplicațiile instalate pe telefon, dar puteți simula și un crash a aplicației pentru a nu dezvălui cui încearcă să acceseze aplicația că acesta a fost blocată în mod intenționat.

Blochează apelurile nedorite

Security Master oferă, de asemenea, un filtru anti-apel, care vă permite să creați o listă neagră de numere de telefon care vă deranjează cu apeluri și/sau mesaje deranjante. Puteți să le introduceți manual, să le importați din agenda telefonică sau din jurnalul de apeluri.

Anti-furt

Aplicația include și funcții anti-furt, printre care se remarcă posibilitatea de a face o poză cu camera frontală hoțului, care apoi este trimisă prin e-mail proprietarului păgubit.

Concluzie

CM Security este unul dintre cele mai utilizabile aplicații antivirus Android gratis de pe piață, accesibil și celor mai puțin experimentați.

Interfața este foarte intuitivă, are un design atractiv și bine proiectat. În plus, opțiunile sunt bine explicate.

Security Master este un antivirus puternic, ideal pentru securitatea telefonului sau a tabletei Android. Se poate instala pe telefon de pe Magazinul Google Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *