Home / Android / Kaspersky Mobile: un antivirus Android gratuit fără reclame de publicitate
Kaspersky Mobile Antivirus gratis telefon Android

Kaspersky Mobile: un antivirus Android gratuit fără reclame de publicitate

Kaspersky Mobile este un antivirus Android gratuit și bun, care apără eficient telefonul sau tableta de diferitele amenințări care pot fi întâlnite pe internet.

Acestă aplicație de securitate se configurează în doar câteva momente și oferă un nivel avansat de protecție. Iată care sunt principalele caracteristici incluse în versiunea free.

Kaspersky Mobile oferă un antivirus gratuit și puternic

Kaspersky Mobile Antivirus este o suită indispensabilă dacă doriți să păstrați în siguranță datele de pe telefonul Android. Cu ajutorul acestei aplicații veți putea scana întregul telefon mobil sau doar aplicațiile și arhivele.

Motorul de scanare Kaspersky este excelent, include funcții de protecție avansate, iar analiza telefonului se efectuează în puțin timp.

În ultimele teste realizate de specialiștii de la AV-Test, Kaspersky Mobile Antivirus a obținut punctaj maxim în ceea ce privește protecția și uzabilitatea.

Blocarea numerelor de telefon

În versiunea gratis, Kaspersky Mobile Antivirus oferă și un filtrul pentru apeluri, SMS și MMS, cu care puteți crea o listă neagră de numere de telefon care vă deranjează cu apeluri sau mesaje nedorite.

Anti-furt eficient

Kaspersky Mobile Security include, de asemenea, un anti-furt (modul de alarmă), precum și printr-un sistem de control avansat prin SMS vă permite să vă protejați datele, eventual să le ștergeți, sau să blocați smartphone-ul în cazul pierderii sau furtului.

În plus, puteți trimite un SMS pentru a urmări telefonul pierdut, primind coordonatele GPS (vizibile pe Google Maps) ale locației în care se află dispozitivul.

Ca să activați funcția anti-furt trebuie să vă creați un cont gratuit pe site-ul Kaspersky de unde, apoi, puteți să gestionați toate opțiunile oferite de anti-furt.

Interfață simplă și intuitivă

Interfața aplicației este foarte elegantă și ușor de înțeles. Toate opțiunile sunt clare și ușor de accesat, astfel, chiar și cei mai nepricepuți utilizatori, nu vor avea probleme să configureze aplicația.

În meniu sunt și unele legături spre alte aplicații utile și gratis dezvoltate de specialiștii de la Kaspersky, cum ar fi ”Battery Life”, o aplicație utilă pentru baterie sau ”Secure Connection”, o aplicație care vă permite să vă conectați la internet în siguranță.

O caracteristică demnă de luat în seamă, nu prea des întâlnită la aplicațiile gratuite, este lipsa publicității din interfață.

Concluzie

Kaspersky Mobile Antivirus este, poate, cel mai bun antivirus Android, simplu de configurat și are un impact mic asupra resurselor telefonului, astfel nu împiedică funcționarea și nu descarcă bateria.

Din păcate, versiunea gratis este destul de limitată, multe alte funcții utile, cum ar fi protecția în timp real, actualizările automate, blocarea aplicațiilor cu parolă, protecția web și anti-phishing sunt disponibile doar contra cost, plătind un abonament lunar sau anual.

Ca să instalați Kaspersky Mobile de pe Magazinul Google Play apăsați pe acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *