Home / Android / 360 Security: aplicație antivirus gratis care protejează eficient telefonul Android
360 Security, aplicație antivirus gratis pentru telefon sau tableta Android.

360 Security: aplicație antivirus gratis care protejează eficient telefonul Android

Dacă sunteți în căutarea unui antivirus gratis pentru telefon, puteți să încercați 360 Security, una dintre cele mai bune aplicații de securitate pentru Android, care protejează eficient telefonul și tableta de malware sau orice altă amenințare.

În prezent, 360 Security este una dintre cele mai descărcate aplicații antivirus gratis Android, iar procentul de utilizatori care i-au dat feedback pozitiv este aproape total. Din aproape 17 milioane de evaluări are o medie de 4,6 stele din 5.

Pe lângă o protecție antivirus eficientă, 360 Security oferă mai multe caracteristici utile, astfel încât să fie una dintre cele mai complete aplicații de securitate. Iată care sunt cele mai importante caracteristici pe care le oferă aplicația antivirus 360 Security.

Antivirus bun și puternic

Motorul de scanare antivirus este foarte puternic și pe lângă faptul că detectează și elimină virus și malware, 360 Security oferă și protecție în timp real, astfel blochează amenințările înainte ca acestea să ajungă pe dispozitiv.

Analiza pentru detectarea amenințărilor se poate face separat pentru fișiere, aplicații sau card de memorie.

Când analiza este terminată, 360 Security listează toate problemele de securitate găsite și vă sugerează ceea ce trebuie să faceți ca să le eliminați definitiv.

Securitate Wi-Fi

360 Security oferă o funcție care verifică securitatea rețelelor Wi-Fi la care vă conectați, astfel vă indică dacă rețeaua este sigură, dar și câte dispozitive sunt conectate în acel moment la rețea.

Browser securizat

Pentru protecția intimității când navigați pe internet, 360 Security oferă și un browser securizat, astfel site-urile sunt verificate înainte să le accesați, iar la ieșire toate datele referitoare la navigarea pe internet (cookie, cronologia site-urilor vizitate, etc.) sunt șterse definitiv.

Accelerează funcționarea telefonului

360 Security mai pune la dispoziție unele instrumente care ajută la accelerarea funcționării telefonului, de exemplu un manager de aplicații cu care puteți să opriți aplicațiile care supraîncălzesc telefonul sau să opriți aplicațiile care consumă bateria.

Eliberare spațiu

O altă caracteristică utilă este eliberarea spațiului pe telefon, astfel 360 Security analizează conținutul salvat pe telefon și vă sugerează care fișiere inutile puteți să eliminați și cu ajutorul unui manager de aplicații puteți să dezinstalați aplicațiile furnizând și anumite informații despre aplicația pe care doriți să o eliminați, cum ar fi mărimea sau data instalării.

Blocare aplicații

Cu 360 Security puteți să blocați cu parolă anumite aplicații instalate pe telefon, astfel puteți să limitați accesul persoanelor care vă controlează (pe ascuns) telefonul.

În plus, dacă cineva introduce greșit de două ori parola, aplicația îi face o poză cu camera frontală, astfel o să știți și cine dorește să vă spioneze telefonul.

Filtru apeluri și SMS

Dacă doriți să blocați anumite numere de telefon care vă deranjează cu apeluri și/sau mesaje SMS nedorite, 360 Security pune la dispoziție și un instrument cu care puteți să creați o listă neagră a numerelor de la care nu mai doriți să primiți apeluri sau mesaje.

Numerele de telefon pot fi introduse automat din agendă sau manual.

Interfață intuitivă

Interfața grafică este elegantă și intuitivă, complet tradusă în limba română, astfel imediat se înțelege cum se utilizează funcțiile puse la dispoziție.

Concluzie

360 Security este o aplicație antivirus gratis care merită încercată, cu cele mai numeroase instrumente de securitate și utile puse la dispoziție. Nici o altă aplicație de securitate nu oferă gratuit toate aceste instrumente și caracteristici.

Din păcate publicitatea este prezentă în doze masive, dar dacă aplicația vă place și doriți să scăpați de reclamele din interfață, puteți să cumpărați un abonament la versiunea premium, care oferă și alte opțiuni în plus.

360 Security se poate instala pe telefon sau tabletă Android din Magazinul Google Play apăsând pe acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *