Home / Android / Aplicații de scris pe poze pentru Android: iată care sunt cele mai bune
Aplicații de scris pe poze gratis pentru telefoane și tablete Android

Aplicații de scris pe poze pentru Android: iată care sunt cele mai bune

Înainte să distribuiți pe Facebook, Pinterest sau Instagram o poză, poate aveți nevoie să adăugați un text, care poate fi un citat celebru, un mesaj, locul unde a fost făcută fotografia, numele vostru sau să scrieți orice altceva doriți. Ca să faceți acest lucru aveți nevoie de o aplicație de scris pe poze bună.

Este evident că se poate adăuga un text cu orice aplicație de editat poze, dar avantajul folosirii acestor aplicații constă în faptul că sunt specializate în scris pe poze, punând la dispoziție numeroase fonturi și, în plus, sunt mult mai simplu de folosit.

Haideți să vedem care sunt cele mai bune aplicații de scris pe poze gratis pe care le puteți instala din Magazinul Google Play pe telefonul sau tableta Android.

Text on Photo – Fontmania

Prima aplicație de scris pe poze din această listă este Fontmania, o aplicație gratis și extrem de simplu de folosit.

Fonturile sunt numeroase și de diferite mărimi; putem decide (în plus față de dimensiune) culoarea, transparența și umbrirea.

SE poate muta și redimensiona textul cu ușurință; în unele cazuri se pare că textul nu poate fi redus prea mult, iar în acest caz este necesar să se folosească un font diferit.

Există, de asemenea, texte predefinite, cu fonturi foarte elaborate, cum ar fi mesaje de felicitări pentru ziua de naștere, care fac procesul de scriere mult mai rapid (pur și simplu lipiți mesajul pe una dintre fotografii și gata).

Folosirea în general este ușoară, trebuie doar să faceți puțină practică pentru a redimensiona scrisul, în plus, este și distractiv.

Fontmania este o aplicație gratis datorită publicității, care apare destul de des, practic ori de câte ori modificați o poză. Dacă doriți să o folosiți trebuie să vă obișnuiți pentru că nu există o versiune contra cost fără publicitate. Pentru instalare apăsați aici.

Text Master

Cine caută o aplicație de scris pe poze pentru Android poate să încerce Text Master, o aplicație gratuită foarte simplu de folosit.

Text Master pune la dispoziție numeroase fonturi, începând cu cele mai moderne și terminând cu cele mai rar întâlnite. Textului i se poate schimba foarte ușor culoarea, poziția sau perspectiva.

Pe lângă scris pe poze, Text Master oferă numeroase adezive (stickers) și puteți să adăugați alte poze peste poza principală, astfel puteți să creați un fel de colaj de poze cu scris.

Mai sunt prezente și unele funcții de editare simple, cum ar fi rotire, redimensionare și decupare (crop).

Ca să încercați aplicația Text Master apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *