Home / Windows / Player audio MP3: programe de ascultat muzică pe calculator Windows
Cel mai bun player audio mp3, programe de ascultat muzica pe calculator Windows.

Player audio MP3: programe de ascultat muzică pe calculator Windows

Deși în ziua de azi serviciile online de muzică precum Apple Music, Spotify sau Google Play Music sunt tot mai folosite, mulți dintre noi avem pe calculator o colecție bogată de melodii și ca să ascultăm muzica pe calculator avem nevoie de un player audio MP3 decent. În acest articol găsiți câteva programe de ascultat muzică pe PC Windows, astfel puteți să alegeți cel mai bun player audio gratuit.

MusicBee

MusicBee este o alegere excelentă pentru cei care au colecții uriașe de melodii care trebuie să fie organizate.

Poate importa librăriile existente din iTunes și Windows Media Player și vă permite să etichetați fiecare melodie după cum doriți.

Acest player audio vă permite să vă sincronizați cu Last.fm și să ascultați muzică similară bazându-se pe muzica ascultată.

De asemenea, puteți seta MusicBee să vă organizeze podcasturile favorite, audiobook-urile și posturile de radio.

MusicBee se poate descărca de aici.

Foobar2000

Foobar2000 este un alt program de ascultat muzică pe calculator bun și gratuit, un proiect open source care a reușit să reziste ani de zile și chiar dacă nu are cea mai frumoasă interfață grafică este prețuit de mulți utilizatori pentru funcțiile utile pe care le pune la dispoziție.

Nu vă lăsați păcăliți de interfața de bază, aspectul se poate personaliza așa cum doriți, dar ceea ce este cel mai important este faptul că acest player audio suportă aproape toate formatele audio, chiar și pe cele mai rare.

Programul mai include și opțiuni pentru redare fără pauze, ReplayGain și extragerea și conversia fișierelor audio.

Este recomandat acelor utilizatori care au o colecție mare de melodii și care doresc un program cu care să organizeze muzica ușor și rapid. Foobar2000 se descarcă de aici.

Media Monkey

Media Monkey este un player audio bun care se aseamănă un pic cu MusicBee, în ceea ce privește mai ales caracteristicile.

Deși nu oferă sincronizare cu Last.fm, programul Media Monkey este compatibil cu podcast-urile, audiobook-urile și poate fi configurat pentru a descărca podcast-urile tale preferate.

În plus, cu acest player audio puteți să identificați automat melodiile fără titlu și caută automat pe internet informații despre melodii, ceea ce este foarte util dacă aveți o colecție de muzică veche și doriți să o țineți în ordine.

Dacă doriți să încercați programul Media Monkey îl puteți descărca de aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *