Home / Android / Retrica: o aplicație pentru poze și selfie simplu de folosit
retrica, aplicație pentru poze și selfie

Retrica: o aplicație pentru poze și selfie simplu de folosit

Vedeți că prietenii voștri publică poze frumoase cu efecte speciale pe Facebook sau Instagram, dar nu știți ce aplicație folosesc? Ați încercat să faceți un selfie dar nu a ieșit prea bine și doriți să-l retușați? Puteți să folosiți o aplicație pentru poze gratis, cum ar fi de exemplu Retrica, care datorită numeroaselor filtre și efecte puse la dispoziție vă ajută să creați poze și selfie-uri deosebite.

Ce este Retrica?

Retrica este o aplicație gratuită pentru camera foto, care vă permite să faceți selfie și poze perfecte, chiar dacă folosiți camera frontală, care se știe că nu face poze de calitate precum camera posterioară.

Inițial era o aplicație doar pentru iPhone și iPad, dar apoi a fost creată și versiunea pentru telefoane Android.

Retrica este una dintre cele mai descărcate aplicații pentru poze. În prezent pe Google Play are peste 100 de milioane de instalări și o medie de 4,3 stele din 5 din peste 6 milioane de recenzii.

Ce puteți face cu aplicația Retrica?

Cu Retrica puteți să faceți selfie-uri, poze, colaje, GIF-uri animate sau videoclipuri, apoi să aplicați diferite filtre, efecte speciale, rame și adezive (stickers).

Funcționarea este simplă și intuitivă. Trebuie doar să instalați aplicația din Magazinul Google Play, apoi alegeți ce doriți să faceți, adică o poză, un colaj, un GIF sau un video. Mai trebuie doar să apăsați pe butonul mare din centrul ecranului jos.

O caracteristică foarte utilă este faptul că puteți să testați filtrele și efectele înainte să faceți poza, astfel puteți să vedeți în timp real cum o să iasă poza și, eventual, să schimbați filtrele până sunteți mulțumiți de rezultat.

Filtrele puse la dispoziție sunt foarte multe, peste 100, dar unele sunt disponibile doar contra cost.

Interfața grafică este atractivă și ușor de înțeles, cu toate opțiunile la vedere și ușor de găsit.

Pozele, colajele și videoclipurile realizate cu această aplicație apoi pot fi distribuite rapid pe principalele site-uri de socializare direct din interfața aplicației.

Ca să instalați Retrica pe telefon sau tabletă Android apăsați aici.

Poate sunteți interesați să citiți și următoarele articole:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *