Home / Android / Security Master (CM Security): antivirus Android gratuit
Security Master sau CM Security este cel mai bun antivirus gratuit pentru telefoane și tablete Android.

Security Master (CM Security): antivirus Android gratuit

Security Master, cunoscut și cu numele CM Security, este una dintre cele mai bune aplicații antivirus pentru Android. În prezent, Magazinul Google Play arată că aplicația are peste 500 de milioane de instalări și peste 25 de milioane de evaluări cu o medie de 4,7 din 5 stele.

Security Master, nu este doar un simplu antivirus gratuit, în realitate este o suită de securitate care include mai multe instrumente utile: un antivirus puternic, un instrument de curățat telefonul de fișiere inutile, VPN (permite navigarea criptată și sigură pe internet), un instrument pentru optimizarea prestațiilor telefonului și un instrument pentru blocarea aplicațiilor rapid (AppLock).

Instrumentele puse la dispoziție de Security Master sunt toate de calitate, cel puțin antivirusul a ocupat dintotdeauna un loc fruntaș în testele efectuate de av-test.org.

Un instrument foarte util este blocarea aplicațiilor (AppLock), care vă permite să protejați cu parolă sau amprentă (bineînțeles telefonul trebuie să fie dotat cu senzor de amprente) aplicațiile importante, de exemplu WhatsApp sau Skype, astfel vă protejați convorbirile și mesajele de ochi indiscreți.

Security Master mai pune la dispoziție un antifurt, care, dacă doriți, face și o poză persoanei care greșește de două ori parola și puteți să activați localizarea telefonului.

În plus, cu Security Master puteți să blocați apelurile și mesajele SMS de la anumite numere.

Security Master este o aplicație gratis, suportată de publicitate, dar publicitatea este la un nivel acceptabil și deloc deranjantă.

Pentru descărcare și instalare apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *