Home / Android / 360 Mobile Security: un antivirus pentru telefon Android bun și gratuit
360 Mobile Security, antivirus telefon Android gratis și bun

360 Mobile Security: un antivirus pentru telefon Android bun și gratuit

360 Mobile Security este un antivirus gratis, versiunea pentru Android a cunoscutului antivirus gratuit pentru Windows 360 Total Security.

Această versiune pentru smartphone încearcă să urmeze, și, dacă este posibil extinde, caracteristicile pe care mulți utilizatori ai versiunii pentru Windows le apreciază: pe lângă faptul că găsește și elimină viruși și malware de pe telefonul mobil, 360 Mobile Security oferă protecție în timp real, pune la dispoziție un instrument eficient pentru curățarea telefonului de fișierele care nu mai sunt necesare și un instrument pentru optimizarea memoriei RAM (vă permite să închideți procesele care necesită prea multă memorie), încercând să prelungească durata de viață a bateriei.

În plus, oferă opțiunea de a bloca telefonul în cazul în care acesta este furat sau pierdut și chiar pune la dispoziție o modalitate de a localiza telefonul.

Este adevărat că nu toate caracteristicile sunt utile (de exemplu, de multe ori optimizarea memoriei RAM aduce mai multe dezavantaje decât avantaje), iar prețul pentru protecția oferită este renunțarea la confidențialitate (motorul cloud trimite spre baza de date centrală toate fișierele noastre de pe telefon pe care le consideră dubioase, iar acest lucru nu place tuturor), dar succesul acestui virus este enorm, dacă se ia în considerare că este utilizat în întreaga lume pe zeci de milioane de telefoane cu Android.

360 Mobile Security este o aplicație gratis, dar în interfață este publicitate, destul de multă aș putea spune. Dacă vă place aplicația și doriți să scăpați de publicitate, singura modalitate este să plătiți și să cumpărați licența anuală.

Pentru instalare de pe Google Play apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *