Home / Android / Hi Security Lite: antivirus telefon Android gratis cu puțină publicitate
Hi Security Lite, antivirus telefon Android gratis și bun

Hi Security Lite: antivirus telefon Android gratis cu puțină publicitate

Hi Security Lite este un foarte bun antivirus Android gratuit, versiunea ”light” a aplicației de securitate Virus Cleaner (Hi Security).

Practic, în acestă versiune au fost eliminate unele funcții (inutile pentru anumiți utilizatori), astfel nu îngreunează prea mult sistemul și nu are un impact negativ asupra bateriei.

Principalele funcții sunt 4:

  • antivirus gratis, bazat pe cloud;
  • un instrument pentru eliminarea fișierelor inutile care îngreunează funcționarea telefonului;
  • un instrument care protejează cu parolă (AppLock) aplicațiile instalate pe dispozitiv;
  • un instrument pentru analizarea rețelelor WiFi, astfel se poate verifica dacă sunt sau nu probleme de securitate. Analiza rețelelor WiFi este făcută atât pe hotspoturi publice cât și pe rețele private pentru a verifica dacă sunt intruși.

Nu sunt multe funcții, dar cele puse la dispoziție sunt cele mai importante, astfel aplicația pune la dispoziție un sistem de protecție eficient fără să îngreuneze sistemul.

După cum am scris la începutul articolului, acesta este o versiune redusă, dar dacă aplicația vă place și doriți alte funcții în plus, cum ar fi un motor antivirus dublu, posibilitatea să analizați și să închideți procesele neutilizate în background, blocarea apelurilor nedorite sau încărcarea rapidă a dispozitivului, puteți să instalați versiunea completă, dar care, din păcate, conține mult mai multă publicitate.

Ca să instalați Hi Security Lite de pe Magazinul Google Play apăsați aici. Pentru versiunea completă aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *