Home / Windows / Programe de făcut video din poze cu muzică și efecte speciale gratis
Download gratis cel mai bun program de făcut video din poze cu muzică scris și efecte speciale

Programe de făcut video din poze cu muzică și efecte speciale gratis

O modalitate simplă de vizualizare a imaginilor este să creați un slideshow din poze, în alte cuvinte, să creați un videoclip din poze la care se poate adăuga o melodie sau mai multe pe fundal, efecte speciale, titluri sau text. Apoi videoclipul poate fi vizualizat cu orice player video (pe PC/ telefon/ tabletă) sau încărcat pe diferite site-uri de socializare, cum ar fi Facebook sau YouTube. În acest articol găsiți cele mai bune programe de făcut video din poze cu muzică, scris și efecte speciale de tranziție.

Windows Movie Maker

Primul program de făcut video din poze cu muzică pe care îl recomand este Windows Movie Maker, un software pe care mulți dintre utilizatorii unui calculator cu Windows îl au deja instalat.

Folosirea programului Windows Movie Maker este foarte ușoară: trebuie doar să adăugați pozele care doriți să le vedeți in videoclip și apoi să adăugați o melodie pe fundal. Apoi, dacă doriți puteți să setați unele efecte de tranziție de la o poză la alta și să adăugați text sau titluri pe poze.

După cum am scris deja, mulți dintre voi poate aveți deja acest software preinstalat, dacă aveți o versiune de Windows mai veche. Dacă nu îl aveți instalat, pentru a descărca Windows Live Movie Maker (în engleză) puteți să faceți clic aici.

DVD Slideshow GUI

DVD Slideshow GUI este un alt program de făcut video din poze cu muzică gratuit și ușor de folosit. Programul vă permite în doar câteva minute să creați un videoclip din poze cu muzică, care apoi poate fi vizualizat cu orice player video sau distribuit online.

Caracteristica cea mai interesantă este că programul vă permite să salvați și apoi să inscripționați în formatul DVD video, astfel discul inscripționat este compatibil cu orice player DVD.

Folosirea este extrem de simplă: se adaugă pozele care vor compune videoclipul, eventual setați efectele de tranziție și adăugați melodia care doriți să se audă pe fundal. În câteva minute, depinde de câte poze ați adăugat, programul va crea videoclipul.

Și procesul de inscripționare pe DVD este foarte simplu, la sfârșit, după ce programul a creat fișierul video, trebuie doar să alegeți opțiunea de inscripționare cu ajutorul programului IMGBurn, inclus în fișierul de instalare. Este important ca în timpul instalării programului să instalați și programele suplimentare, altfel DVD Slideshow GUI ar putea să nu funcționeze corect.

Pentru a descărca DVD Slideshow GUI pe computer, faceți clic aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *