Home / Android / Lookout Security: un antivirus Android gratis cu protecție în timp real
Lookout Antivirus gratis telefon tabletă Android

Lookout Security: un antivirus Android gratis cu protecție în timp real

Lookout este un antivirus pentru Android, care, în versiunea gratuită, pune la dispoziție unele funcții de securitate: protecție în timp real, scanarea tuturor aplicațiilor și fișierelor prezente pe telefon (și dacă găsește ceva suspect avem posibilitatea să eliminăm rapid amenințarea) și unele opțiuni anti-furt, de exemplu să localizați telefonul furat sau să activați un fel de sirenă care să atragă atenția asupra telefonului.

Dacă doriți alte opțiuni de securitate mai avansate, cum ar fi protecție în timpul navigării pe web sau funcții avansate anti-furt, cum ar fi posibilitatea de a face o poză celui care a furat telefonul, să blocați telefonul și să ștergeți datele sensibile, atunci trebuie să cumpărați versiunea PRO, care costă în jur de 2 euro pe lună.

Viteza de scanare este cu siguranță bună, dar din păcate scanările nu pot fi programate, deci ori de câte ori doriți să scanați sistemul Android trebuie să porniți acestă operație manual.

Protecția împotriva virușilor este bună și eficientă, asemănătoare cu celelalte aplicații antivirus, cel puțin așa era până când specialiștii de la AV-TEST și AV-Comparatives puteau să testeze aplicația, dar în ultimul timp dezvoltatorii antivirusului Lookout au ales să nu mai participe la aceste teste, deci în acest moment nu se poate spune dacă antivirusul este mai bun decât alte aplicații de protecție.

Interfața grafică este cu siguranță drăguță și ușor de înțeles, în plus, instalând acest antivirus nu se îngreunează sistemul, nici măcar dacă ați pornit o scanare a întregului sistem.

În concluzie, pot să spun că Lookout este un antivirus care merită încercat, dar trebuie să aveți în vedere că alte aplicații antivirus au în versiunea gratis mult mai multe funcții utile și, în plus, puteți să verificați constant evoluția performanțelor cu ajutorul testelor efectuate de specialiștii de la AV-TEST și AV-Comparatives, astfel puteți să comparați și să instalați pe telefon cel mai bun antivirus pentru telefoane Android.

Ca să instalați Lookout de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *