Home / Android / GO Security: un antivirus Android gratuit care nu îngreunează sistemul
GO security, un antivirus Android gratuit și bun care protejează telefonul de virus și malware

GO Security: un antivirus Android gratuit care nu îngreunează sistemul

GO Security este un antivirus Android gratuit cu protecție în timp real, care vă poate proteja în mod eficient telefonul sau tableta de malware, trojan sau alte amenințări. În prezent are peste 10 milioane de instalări și 4,7 stele din 5 din peste 1,2 milioane de evaluări.

Motorul de scanare este foarte robust, iar baza de date cu semnăturile amenințărilor se actualizează foarte frecvent, astfel antivirusul GO Security identifică și elimină rapid și cele mai noi amenințări. În plus, nu are nevoie de multe resurse hardware, deci nu îngreunează sistemul de operare și nu consumă excesiv bateria.

Pe lângă antivirus, GO Security mai pune la dispoziție câteva funcții utile, cum ar fi blocarea aplicațiilor cu parolă (AppLock), să curățați telefonul de fișiere inutile, să eliminați urmele navigării pe internet, un browser pentru navigarea anonimă și sigură pe internet și să setați o alarmă care să sune când cineva încercă să vă folosească telefonul fără permisiunea voastră.

Interfața grafică este simplă și intuitivă, imediat se înțelege ce trebuie să faceți. În interfață este publicitate, necesară ca aplicația să rămână gratis, dar dacă doriți puteți să cumpărați versiunea contra cost care nu prezintă publicitate și deblochează unele funcții în plus.

Pentru download și instalare de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *