Program de descărcat muzică gratis pe laptop și PC Windows

descarca muzica gratis și repede de pe internet

Cauți un program de descărcat muzică gratis dar nu știi pe care să-l alegi sau crezi că este un proces foarte complicat? Iată cum se descarcă muzică gratis și repede pe laptop sau computer Windows.

Cum se descarcă muzică gratis cu Songr

Songr este, probabil, cel mai bun program de descărcat muzică gratis în format MP3. Poate și cel mai rapid. Pentru a fi precis, Songr este un player de muzică în streaming, disponibil exclusiv pentru sistemele de operare Windows, care este capabil de a găsi, reda și descărca melodii de la servicii online cum ar fi 4Shared, Hypster.com, Poiskm.org și Wrzuta într-un incredibil de ușor și rapid .

Este complet în limba română și are o interfață de utilizator foarte intuitivă, care îl face ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii începători. Cum se descarcă muzică Mp3 cu Songr? Doar tastați titlul unei melodii în câmpul de căutare situat în partea dreaptă sus a programului (evidențiat în poza de mai jos cu roșu) și software-ul realizează imediat o listă de redare compusă din toate versiunile melodiei găsite online.

Cum se descarcă muzică gratis cu Songr

Ca să descarcați melodia dorită, selectați rezultatul dorit, apoi făcând click dreapta pe rezultat aveți la dispoziție opțiunile de ascultare (cu playerul audio vostru preferat) sau descărcare. În poza de mai sus este evidențiat cu verde.

După ce alegeți opțiunea de descărcare se deschide o fereastră în care puteți să alegeți parcursul unde doriți să salvați melodia, faceți click pe „Save” și imediat se deschide o ferestră unde puteți să urmăriți progresul descărcărilor. În poza de mai jos este evidențiat cu albastru.

Cum se descarcă muzică MP3 gratis și repede cu Songr

În cazul în care nu vă aduceți aminte numele artistului sau numele melodiei dorite, Songr pune la dispoziție o opțiune foarte utilă care vă permite să căutați muzică după versuri. Ca să căutați melodiile după versuri faceți click pe „Caută după versuri” în meniul de sus, apoi introduceți in câmpul de căutare versurile de care vă aduceți aminte.

Ca să alegeți limba română faceți click pe „Fișier” în partea stângă sus, alegeți „Limbaj” și selectați „Română” din meniu. Faceți click pe OK ca să salvați opțiunea dorită.

Programul Songr se poate descărca gratuit de pe site-ul oficial. Există și o versiune portable, adică nu are nevoie de instalare în sistem.

Dacă doriți, mai jos găsiți un tutorial video în care puteți să vedeți cum se descarcă o melodie cu programul Songr.

Free Music Downloader, un program de descărcat muzică bun

Descarcă melodii MP3 de pe internet cu Free Music and Video Downloader

Free Music and Video Downloader este un program de descărcat muzică gratuit care se bazează pe mai multe servicii de muzică online, cum ar fi iPleer.Fm, Plesnik.su, SoundCloud și multe altele.

Folosirea este foarte simplă, asemănătoare cu celelalte programe prezentate până acum. Scrieți în bara de căutare numele melodiei dorite sau numele artistului și în câteva momente programul realizează o listă cu melodiile găsite pe serviciile de muzică online.

Alegeți melodia dorită, faceți click dreapta pe ea și aveți opțiunea pentru download.

Folderul predefinit unde se salvează melodiile descărcate este cel în care ați descărcat programul, dar dacă doriți să modificați folderul, astfel melodiile descărcate le găsiți mai ușor, aveți opțiunea de modificare în ”Options”.

Sub bara de căutare aveți opțiunea să alegeți care servicii de streaming muzică să folosiți, dar nu funcționează toate.

În general este un software bun pentru download muzică gratis, găsește cam orice, chiar și muzică românească, populară și manele.

În plus nu are nevoie de instalare, trebuie doar să descărcați fișierul zip, îl dezarhivați pe PC (pe desktop de exemplu) și apoi ca să rulați programul faceți dublu click pe fișierul Lacey.exe.

Pentru download faceți click aici.

Iată cum se descarcă muzică nouă cu MP3jam

Un program de descărcat muzică gratis și rapid, pe care vi-l recomand să-l folosiți este MP3jam. Utilizarea este foarte asemănătoare cu cea al programului Songr, adică după instalare, deschideți programul și în câmpul de căutare, care se găsește în partea sus (în poza de mai jos este evidențiat cu roșu), scrieți numele artistului și/sau numele melodiei apoi după câteva momente programul face o listă cu toate piesele muzicale găsite.

Download muzică gratis cu mp3jam

Melodia poate fi ascultată înainte de descărcare făcând click pe butonul Play situat lângă titlul melodiei (evidențiat cu verde în poza de mai sus), dacă este ceea ce căutați puteți să descărcați melodia în format MP3 făcând click pe butonul Download (evidențiat cu albastru in poza de mai sus).

Melodiile descărcate le găsiți apoi în folderul Music sau din interfața programului făcând click pe History (evidențiat cu albastru în poza de mai jos).

Download muzică MP3 gratis cu mp3jam

Dacă doriți să schimbați folderul unde se salvează muzica, faceți click pe icoana în formă de rotiță (evidențiat cu roșu în poza de mai sus) și în fereastra care se deschide faceți click pe Change și alegeți parcursul folderului dorit.

MP3jam, în versiunea gratuită, impune o limită de download. Practic se poate descărca o melodie din 5 în 5 minute. La început puteți să descărcați rapid 3 melodii, apoi începe o numărătoare inversă și la fiecare 5 minute mai puteți să descărcați o melodie. Acestă limită se poate elimina cumpărând versiunea PRO.

MP3jam este un program disponibil doar pentru sistemul de operare Windows și îl puteți descărca făcând click aici. Din păcate nu este tradus în limba română.

Descarcă muzică MP3 gratis cu music2pc

Un alt program de descărcat muzică gratis și rapid este music2pc. Opțiunile sunt minime, practic puteți doar să cautați și apoi să descărcați melodii în format MP3. Melodiile nu se pot asculta înainte de descărcare.

Folosirea este simplă, foarte asemănătoare cu celelalte programe prezentate până acum. În câmpul de căutare (evidențiat cu roșu în poza de mai jos) scrieți numele artistului sau numele melodiei dorite, apoi apăsați Enter sau faceți click pe butonul Search (evidențiat cu verde în poza de mai jos).

Descarcă muzică gratis și repede cu music2pc

În scurt timp programul listează toate rezultatele găsite.

Ca să descărcați melodia dorită faceți click pe butonul download (evidențiat cu roșu în poza de mai jos) și în câteva secunde melodia va fi descărcată pe calculator. Butonul download va fi înlocuit cu o bară în care puteți să vedeți progresul descărcării.

Când descărcarea este terminată apare butonul play (evidențiat cu verde în poza de mai jos), pe care dacă apăsați, se va deschide playerul vostru implicit, astfel puteți să ascultați melodia descărcată.

Download muzică nouă cu music2pc

Din păcate programul nu este disponibil în limba română și după cum am mai spus deja, setările sunt aproape inexistente. Ca să deschideți rapid folderul unde se salvează melodiile faceți click pe Open folder (evidențiat cu albastru în poza de mai sus).

Ca să schimbați folderul unde music2pc salvează melodiile descărcate faceți click pe cele 3 puncte de sub Open folder, alegeți folderul dorit apoi faceți click pe OK.

Programul music2pc este disponibil doar pentru Windows și pentru descărcare faceți click aici.

Frostwire, un program de descărcat muzică gratis de pe torrent

Frostwire este un client torrent, deci puteți să descărcați fișiere torrent, dar poate și să descarce muzică de pe diferite arhive online de muzică, cum ar fi Archive.org sau Soundcloud.

În plus, programul pune la dispoziție și un player audio cu care puteți să ascultați melodiile în streaming înainte de descărcare.

Folosirea acestui program de descărcat muzică este ușoară. În bara de căutare scrieți numele autorului sau titlul melodiei și în câteva momente se va afișa o listă cu rezultatele căutării. Pe lângă diferitele extensii audio (MP3, OGG, etc.) programul afișează și videoclipuri (în diferite formate, MP4, 3GP, etc.), deci trebuie să fiți atenți la ceea ce descărcați. Extensia fișierului o vedeți în coloana Extensie în dreptul fiecărui rezultat.

program de descărcat muzică gratis frostwire

Când ați găsit ceea ce doriți faceți dublu click pe rezultat și începe descărcarea.

descarcă muzică gratis și repede cu frostwire

Melodiile descărcate le găsiți  în Acest PC > Documente > Frostwire > Torrent Data dar dacă doriți din setările programului puteți să schimbați folderul unde doriți să salvați muzica.

Frostwire este disponibil pentru Windows, MacOS, Android și Linux. Este disponibil și în limba română.

Ca să încercați Frostwire faceți click aici pentru download.

Descarcă muzică gratis și repede cu Vuze

Iată cum se descarcă muzică nouă gratis cu Vuze

Vuze, în trecut se numea Azureus, este un client BitTorrent, disponibil pentru Windows, Linux, MacOS și Android.

Pe lângă faptul că cu Vuze puteți să descărcați orice doriți din rețeaua BitTorrent, programul pune la dispoziție și un motor de căutare care vă permite să descărcați muzică gratis de pe unele site-uri.

Interfața este un pic mai complexă din cauza numeroaselor opțiuni puse la dispoziție, deci poate o să aveți nevoie un pic până învățați cum se folosește.

Pentru că are nevoie de multe resurse de calculator ca să funcționeze bine, nu vă recomand să instalați Vuze pe calculatoare mai vechi pentru că ar putea să le îngreuneze buna funcționare.

Ca să descărcați și să instalați Vuze pe calculator faceți click aici.

Site-uri de descărcat muzică gratis și legal

Dacă aveți nevoie de muzică neacoperită de drepturile de autor, de exemplu ca să creați un video promoțional sau un video pentru YouTube, puteți să descărcați muzică Mp3 gratis de pe unele site-uri, cum ar fi Audio Archive, Jamendo, Free Stock Music și Whatfunk.

Sunt site-uri de unde se descarcă muzică legal și fără să plătiți nici un ban. Multe dintre melodiile oferite de aceste servicii sunt publicate cu licența Creative Commons și se pot folosi legal chiar și în scopuri comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *