Avast Mobile Security: antivirus gratis pentru telefoane și tablete Android

Avast Mobile Security, antivirus gratis telefon Android.

Avast Mobile Security este un antivirus Android gratuit care vă protejează telefonul sau tableta de malware, viruși și alte amenințări. Aplicația include gratuit un scanner antimalware foarte puternic, un excelent anti-furt și diverse funcții pentru a vă proteja intimitatea.

Iată care sunt principalele caracteristici.

Antivirus bun și puternic

Scanerul antivirus analizează aplicațiile din dispozitiv și în timp real cele pe care intenționați să le descărcați. De asemenea, analizează și întregul conținut al cardului SD.

Puteți începe scanarea la cerere sau le puteți programa în timp. Actualizarea bazei de date cu semnăturile virușilor este automată și se face în fiecare zi.

Modulul de protecție web al aplicației Avast Mobile Security vă protejează telefonul Android în timp real când navigați pe internet, astfel blochează accesul la paginile web infectate sau de phishing.

Avast Mobile Security include, de asemenea, un firewall, dar trebuie să aveți privilegii de root pentru al utiliza.

În secțiunea ”Detalii aplicație”, după configurare și după ce acordați permisiunile necesare, puteți vedea ce aplicații ocupă mai mult spațiu, verificați cât de multe resurse de sistem folosesc (memorie, CPU, servicii) și permisiunile pe care le utilizează.

În ceea ce privește permisiunile, trebuie menționată funcția Privacy Advisor, care prezintă o imagine de ansamblu a permisiunilor cerute de aplicațiile instalate pe telefonul mobil. Veți afla care aplicații accesează locația dvs., care au acces la citirea mesajelor SMS, care au acces la numerele de telefon din agenda telefonică și așa mai departe.

Un instrument util, cu care puteți identifica și, eventual, să dezinstalați aplicațiile invazive pentru intimitatea dvs.

Avast Mobile Security efectuează, de asemenea, o analiză a rețelei WiFi la care sunteți conectat, pentru a vă asigura că este sigură și criptată.

Blocare apeluri nedorite

Avast Mobile Security pune la dispoziție și un filtru pentru apeluri și mesaje SMS, funcție utilă pentru crearea unei liste negre de numere care doriți să nu vă mai deranjeze.

Antifurt eficient

Modulul antifurt (Anti-Theft) vă permite să creați o listă de cartele SIM de încredere (singurele care pot fi utilizate pe telefon) și să efectuați operații la distanță pentru a vă proteja confidențialitatea.

În caz de furt sau pierdere, Avast Mobile Security vă permite să acționați prin intermediul comenzilor de la distanță prin SMS pentru a șterge datele, să blocați telefonul mobil, să activați o alarmă, să obțineți coordonatele GPS ale locului în care se află telefonul și multe altele.

Aplicația se integrează, de asemenea, cu Avast Mobile Backup (trebuie instalat separat) pentru a crea o copie de rezervă a contactelor, a jurnalelor de apeluri / SMS și a fotografiilor.

Din motive de securitate și pentru a evita schimbările nedorite în setări, Avast Mobile Security vă permite de asemenea să setați o parolă pentru a accesa aplicația, în acest mod doar proprietarul telefonului poate să modifice setările.

Interfață bine structurată

Interfața aplicației este sobră și elegantă. Aplicația este plină de caracteristici, dar bine organizată și intuitivă, chiar și pentru cei mai puțin experimentați.

Concluzie

Avast Mobile Security este o soluție excelentă de securitate pentru smartphone-ul sau tableta Android. Este o aplicație antivirus ușor de utilizat și configurat, oferă un set mare de caracteristici, asigură un consum redus de energie și nu compromite durata de viață a bateriei.

Utilizatorii mai exigenți, de asemenea, în mod opțional se pot abona la versiunea premium contra cost, pentru a elimina publicitatea din interfață și pentru a obține noi caracteristici (Ad Detector, Geo-Fencing, AppLock, backup fișiere audio, video și aplicații și multe altele).

Puteți beneficia de funcțiile Premium gratuit invitând 5 sau mai mulți prieteni să folosească aplicația. Download Avast Mobile Security de pe Google Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *