Filme de acțiune 2018: iată care sunt cele mai bune de văzut la cinema sau online

Top cele mai bune filme de acțiune 2018 apărute la cinema sau online pe Netflix.

Vă plac filmele de acțiune și ați vrea să vedeți unul, dar nu știți pe care să-l alegeți? În acest articol găsiți o listă cu cele mai bune filme de acțiune 2018 apărute la cinema, dar, dacă ați pierdut premiera la cinema, le puteți viziona online pe Netflix, iTunes, HBO GO, Amazon Prime Video sau Magazinul Google Play.

Iată care sunt cele mai bune filme acțiune 2018 pe care vi le recomand să le vedeți dacă iubiți acest gen de filme.

Soldado (Sicario: Day of the Soldado)

Soldado, filme acțiune 2018
Benicio Del Toro în filmul Soldado, © Black Label Media, poză preluată de pe imdb.com.

 

Din ce în ce mai puțin profitabil, traficul de droguri este transformat de carteluri în trafic de persoane. De-a lungul frontierei mexicane, printre disperații care încearcă să ajungă ilegal în Statele Unite, se infiltrează teroriști islamici care amenință securitatea Statelor Unite.

Un atentat sinucigaș într-un supermarket din Texas provoacă o reacție puternică din partea guvernului american, autorizând agentul CIA Matt Graver să aplice măsuri extreme de combatere a cartelurilor de droguri din Mexic.

Graver convinge Departamentul Apărării că singura soluție este să facă în așa fel ca principalele carteluri să se războiască între ele, iar pentru acestă misiune, îl recrutează pe Alejandro Gillick, un mercenar, care este animat și de motive de răzbunare personală.

Alejandro se va afla la un moment dat în fața unei alegeri grele, care va pune sub semnul întrebării tot pentru ceea ce a luptat și tot ceea ce l-a consumat ani de zile. Trailer oficial pe YouTube.

Misiune: Imposibila. Declinul (Mission: Impossible – Fallout)

Misiune: Imposibila. Declinul (Mission: Impossible - Fallout)
Tom Cruise, Henry Cavill, și Rebecca Ferguson în Mission: Impossible – Fallout, © Paramount Pictures, poză preluată de pe imdb.com.

 

La doi ani după capturarea lui Solomon Lane, rămășițele organizației sale, Sindicatul, au fost transformate într-un grup terorist cunoscut cu numele de Apostolii.

Ethan Hunt primește ordinul să ducă la bun sfârșit o nouă misiune imposibilă: trebuie să recupereze o cantitate mare de plutoniu pe care dorește să pună mâna John Lark, șeful Apostolilor.

Hunt îi implică în misiune pe Benji Dunn și Luther Stickell, dar misiunea eșuează atunci când Ethan alege să salveze viața lui Luther, iar plutoniul este luat de organizația teroristică Apostolii.

Va reuși Ethan Hunt și camarazii săi să ducă la bun sfârșit și această misiune imposibilă? Trailer pe YouTube.

Razbunatorii: Razboiul Infinitului (Avengers: Infinity War)

Avengers: Infinity War, top cele mai bune filme de acțiune 2018 apărute
O scenă din filmul Avengers: Infinity War, © Marvel Studios, poză preluată de pe imdb.com.

De la nașterea universului, șase pietre elementare reprezintă diferitele aspecte fundamentale ale cosmosului și oricine le posedă pe toate ar deveni cel mai puternic din univers.

Acesta este scopul lui Thanos, titanul nebun care crede că doar înjumătățind populația universului acesta se va păstra așa cum este și ca să facă acest genocid are nevoie de cele șase pietre elementare.

Vor reuși Răzbunătorii și Gardienii Galaxiei să-l oprească pe Thanos și armata lui să recupereze toate cele șase pietre elementare cu ajutorul cărora ar putea să ucidă, ca la loterie, jumătate din ființele care populează toate galaxiile din univers? Trailer oficial pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *