OnePlus 7: data de lansare în România, preț și specificații tehnice

OnePlus 7 data de lansare specificații și preț în România.

Data de lanare a telefonului OnePlus 7 va fi la sfârșitul lunii mai 2019 și va suporta tehnologia 5G. Acest smartphone va fi dotat cu un procesor Snapdragon 855, va avea 8 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă. Prețul unui telefon OnePlus 7 va fi în jur de 650 de euro.

Compania OnePlus lucrează la următorul smartphone premium, care va fi probabil prezentat până la sfârșitul lunii mai.

OnePlus 7 (acesta este numele dispozitivului), va aduce cu el multe caracteristici noi, pornind de la suportul pentru 5G, una dintre caracteristicile pe care compania chineză și-o dorește foarte mult. CEO-ul OnePlus a anunțat că următorul smartphone va avea un router de mare viteză. Totuși, această noutate va ridica și prețul: OnePlus 7 va ajunge pe piață cu un preț de aproximativ 100 de euro mai mare decât modelul anterior, adică undeva în jur de 650 de euro.

Designul va suferi, de asemenea, schimbări importante. Potrivit indiscrețiilor din ultimele săptămâni, OnePlus 7 nu va avea borduri, nici notch (partea neagră de pe ecran unde se găsește fotocamera frontală) și nici găuri pe ecran, dar va adopta un glisor mecanic similar cu cel de la Xiaomi Mi Mix 3. Cu un simplu gest, se va deschide glisorul și vor apărea camerele din față care vor fi de asemenea utilizate pentru recunoașterea feței.

OnePlus 7, specificații tehnice

Singura specificație tehnică oficială este suportul pentru rețeaua 5G. Dar nu este greu să ne imaginăm specificațiile tehnice ale telefonului OnePlus 7.
Compania chineză produce smartphone-uri de top cu un raport excelent între calitate-preț, iar OnePlus 7 sunt sigur că nu o să-și dezamăgească utilizatorii.

OnePlus 7 va avea un procesor Snapdragon 855 cu 8/10/12 GB de memorie RAM și 128/256GB de memorie internă.

Nu va exista o expansiune de memorie prin microSD.

Ecranul va fi de 6,4 inch cu rezoluție FullHD + și un raport de aspect de 19:9.

Am vorbit deja despre design: bordurile vor fi foarte subțiri, aproape inexistente și camera frontală va fi ascunsă în interiorul glisorului.

Pentru modulul fotografic posterior, OnePlus ar putea opta pentru o soluție cu trei obiective. Principalul va fi de 48 de megapixeli, în timp ce secundarul va fi un superzoom de 20 de megapixeli. Al treilea nu va fi un obiectiv fotografic real, ci un senzor ToF (Time of Flight) pentru a obține mai multe informații despre profunzimea câmpului.

Senzorul de amprentă digitală va fi introdus sub afișaj.

Telefonul OnePlus 7 nu va fi certificat IP68 pentru protecție împotriva prafului și a lichidelor, dar poate fi utilizat în apă.

Prețul și data lansării OnePlus 7

În ultimii doi ani, compania OnePlus și-a prezentat telefoanele premium în luna mai și nu sunt indiscreții că în acest an ar face altfel.

În ceea ce privește prețul, există vesti proaste: OnePlus 7 ar trebui să coste o sută de euro mai mult decât predecesorul său din cauza tehnologiei 5G integrate, care forțează compania să suporte costuri suplimentare pentru a integra un nou router.

Prețul modelului de bază OnePlus 7 cu 8 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă, ar trebui să fie de aproximativ 650 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *