Cele mai bune aplicații de editare poze gratis pentru Android și iPhone în 2024

Cele mai bune aplicații de editare poze gratis telefon pe Android sau iPhone în 2024.

Indiferent dacă ești un fotograf amator, un profesionist sau un influencer pe rețelele sociale, cele mai bune aplicații de editat poze pot îmbunătăți și evidenția chiar și cele mai reușite fotografii ale tale.

Nu contează dacă îți faci selfie-uri, surprinzi instantanee cu câinele tău sau compui o fotografie atrăgătoare cu mâncarea pe care urmează să o deguști, una dintre aceste aplicații poate cu adevărat să o scoată în evidență.

Și asta este valabil chiar și dacă folosești un telefon cu cameră foto foarte bună.

Deci, ce califică o aplicație pentru a fi considerată una dintre cele mai bune aplicații de editare poze?

Ei bine, trebuie să fie intuitivă și ușor de folosit – până la urmă, nimeni nu vrea să petreacă ore întregi răscolind prin meniuri pentru a găsi setarea potrivită.

Cele mai bune aplicații ar trebui să ofere și un set complet de instrumente pentru a face fotografiile tale să strălucească cu adevărat.

Și, în final, aceste aplicații ar trebui să faciliteze extrem de simplu partajarea imaginilor tale cu familia și prietenii – pentru că de aceea le-ai făcut în primul rând, nu-i așa?

Am testat fiecare aplicație din această listă în mod extensiv, pentru a ne asigura că fiecare dintre aceste sunt de calitate.

Deci, citește în continuare ca să descoperi selecția noastră a celor mai bune aplicații de editare poze gratis.

Cele mai bune aplicații de editare poze gratis

După testarea a mai mult de o duzină de aplicații populare, aceasta este selecția noastră a celor mai bune aplicații de modificat poze.

Cu toate acestea, cea care funcționează cel mai bine pentru tine depinde de nevoile tale, așa că asigură-te că verifici toate opțiunile pentru a face alegerea corectă.

PicsArt (Android, iOS)

aplicatie de editare poze gratis PicsArtwebp

PicsArt este prima aplicație pe care o includem în această listă, deoarece este distractivă, ușor de folosit și acoperă aproape toate instrumentele de editare poze.

Oferă mult control creativ, instrumente excelente de editare a imaginilor și o varietate mare de filtre atractive.

În plus, poți selecta rapid sau crea stickere distractive, combina fotografiile tale în colaje personalizabile, se poate adăuga scris pe poze și partaja pe rețelele de socializare.

Modulul complet de cameră foto include efecte pre-captură și instrumente foto avansate.

Poți folosi Remix Chat pentru a partaja și a edita fotografiile în colaborare cu cei 150 de milioane de utilizatori lunari ai PicsArt, sau doar cu prietenii tăi.

Tutorialele din aplicație sunt ușor de urmărit, iar provocările încurajează utilizatorii să își trimită creațiile bazate pe un anumit tip de editare sau o temă; câștigătorii sunt selectați prin votul comunității.

Cu toate acestea, reclamele pentru abonamentul premium PicsArt apar frecvent (și enervant) în mijlocul procesului de editare.

Pentru a le dezactiva — și pentru a avea editorul video, plus mai multe instrumente, filtre și conținut — trebuie să cumperi un abonament premium cu 11.99 dolari pentru o lună sau 55.99 dolari/an. (Există și o reducere pentru studenți).

PicsArt oferă o colecție bogată și foarte accesibilă de instrumente de editare poze și crearea de colaje.

În plus, oferă mult control creativ, menținând totul distractiv și caprivant.

Descarcă gratuit aplicația PicsArt pentru Android și iOS.

Snapseed (Android, iOS)

Aplicatie de editat poze gratis pe telefon Snapseed

Snapseed nu este pentru utilizatorul obișnuit, ci mai degrabă pentru fotografi serioși care doresc sau trebuie să petreacă timp creând cea mai bună imagine posibilă în timp ce sunt în mișcare.

Ca atare, dispune de un întreg arsenal de instrumente de editare de top, inclusiv pensule de editare selective, plus o colecție frumoasă de filtre legate de film (cum ar fi Lens Blur, Retrolux și Double Exposure).

Pentru fotografi cu atenție la detalii, Snapseed poate fi un ajutor de nădejde atunci când nu au acces la un computer.

Ne-a plăcut să explorăm gama sa de instrumente de expunere, culoare, mascare și remodelare, pensule și filtre în timp ce experimentam cu diferite setări.

Deoarece editarea este nedistructivă, poți întotdeauna să intri în Stack (straturile de editări) și să ajustezi sau să elimini orice editare (inclusiv corectarea textului scris greșit).

Sau poți folosi o pensulă Stack pentru a aplica un efect doar pe o porțiune din imaginea ta.

În plus, poți salva un Stack de editări pe care le-ai aplicat unei imagini ca un „Look”, care apoi poate fi aplicat altor fotografii și partajat cu alți utilizatori.

Instrumentele tradiționale excelente și editarea nedistructivă fac din Snapseed una dintre cele mai bune aplicații de editare foto pentru fotografi serioși care doresc sau trebuie să petreacă timp finisându-și fotografiile.

Aplicația este gratuită în întregime și nu există o versiune premium.

Descarcă gratuit aplicația Snapseed pe Android sau iOS.

Adobe Photoshop Camera (Android, iOS)

Editare poze gratis pe telefon cu Photoshop Camera

Adobe Photoshop Camera este una dintre cele mai bune aplicații de editare poze datorită inteligenței artificiale, care aplică efecte speciale și corectează fotografia înainte sau după ce fotografiezi cu camera telefonului tău.

Photoshop Camera folosește filtre, numite „lentile”, pentru a aplica efecte speciale sau a face ajustări de culoare, lumină și claritate.

Dar ceea ce face aplicația specială este utilizarea Adobe Sensei care identifică automat tipul de fotografie (portret sau peisaj) și creează măști pentru aspecte cheie, cum ar fi un față sau cerul.

Astfel, de exemplu, lentilele pentru cer pot schimba culoarea cerului, pot adăuga sau elimina nori și chiar pot adăuga reflexii corespunzătoare într-un corp de apă, fără a afecta alte părți ale imaginii.

În plus, unele lentile au „sprite-uri” – obiecte inteligente care pot fi strânse, mărite și mutate într-o zonă identificată de Sensei a imaginii.

Acest lucru face posibilă poziționarea și redimensionarea obiectelor plasate prin lentilă (cum ar fi plante sau nori).

Și unele lentile au animații mici, cum ar fi stele căzătoare sau o navă spațială care decolează.

Versiunea pentru iPad a Adobe Photoshop Camera are câteva caracteristici inteligente de desktop, cum ar fi peria pentru rafinarea marginii, care îți permite să definești mai bine un obiect pe care dorești să îl selectezi, și rotirea pânzei.

Ambele caracteristici sunt, de asemenea, activate prin atingere.

Adobe promite că va adăuga noi lentile (toate gratuite) în mod regulat, unele create de artiști celebri și influenceri.

Deoarece fiecare dintre lentile are variații (accesate prin glisare la dreapta sau la stânga), poți avea ore întregi de aventuri fotografice.

Photoshop Camera este o aplicație cu care poți face doar unele ajustări la efecte. Ca atare, va atrage mai mult fotografi care doresc să modifice simplu pozele, decât profesioniștii serioși.

Aplicația este gratuită și nu există o versiune premium.

Descarcă gratuit aplicația Photoshop Camera pe Android sau iOS.

Pixlr (Android, iOS)

Pixlr este o aplicație bună de modificat poze pe telefon

Pixlr este una dintre cele mai bune aplicații de editare poze pentru fotograful ocazional care dorește să facă doar un pic de finisare fină, poate să adauge câteva efecte interesante, scris pe poze și apoi să partajeze pe rețelele de socializare.

Interfața intuitivă este ușor de utilizat, astfel încât să poți să modifici rapid fotografiile tale fără prea multe probleme.

Pixlr are o varietate frumoasă de instrumente de ajustare foto ușor de utilizat, fără a te copleși cu alegeri.

Acest lucru include pensule pentru a aplica editări selective (cum ar fi întunecarea sau anularea).

Bibliotecile de filtre de efecte speciale, suprapuneri și margini sunt distractive și, în general, atractive.

Stickerele desenate sunt variate și distractive.

Creează rapid colaje, folosind layout-uri prestabilite sau șabloane proiectate care îți permit să amesteci fotografiile tale, precum și să le mărești și să le miști în locașurile prevăzute.

Aplicația este gratuită, dar cu reclame de publicitate în interfață.

Versiunea premium (1.99 dolari/lună sau 11.99 dolari/an) dezactivează reclamele și oferă mult mai mult conținut (stickere, suprapuneri, margini și fonturi).

Deși fotografii serioși ar putea să spună că instrumente de editare oferite de Pixlr sunt prea superficiale, utilizatorii ocazionali se vor bucura de utilizarea ușoară a aplicației.

Descarcă gratuit aplicația Pixlr pe Android sai iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *